Klubová výstava Oslavany a velký úspěch naší Angie

21.09.2015 07:48

V neděli 20.9. jsme se vydali na naši první opravdu velkou výstavu. Byla to klubová výstava Retriever klubu, která probíhala v Oslavanech u Brna a posuzovat přijeli (nebo spíše přiletěli) rozhodčí z Velké Británie. Na výstavě se sešlo celkem 320 retrieverů z celé republiky i ze zahraničí. Absolutně největší konkurence byla právě v naší třídě - ve fenkách goldenů třídy mladých se sešlo 17 krásných zástupkyň tohoto plemene, které posuzovala mrs. Kathy Gorman. Angie se snažila seč mohla, měla super výstavní postoj, který držela dlouhé a dlouhé minuty, krásně běhala v kruhu a tak si od paní rozhodčí vysloužila známku výborná a předstoupila před ní ještě jednou spolu s ostatními fenkami se stejnou známkou k určení pořadí. Nakonec obsadila nádherné druhé místo, což vzhledem k opravdu nabité konkurenci a prestiži výstavy považujeme za velký úspěch.
Angie svým výsledkem udělala radost nejen nám, ale i svým čtyřnohým rodičům, kteří oba na výstavě byli také a zajisté drželi tlapky :) A věřím, že jsme potěšili i jejich páníčky.
Děkujeme paní chovatelce Váňové a její rodině (od nich jsme si před rokem naši zlaťandu přivezli), kteří nám udělali u kruhu takový malý fan club, drželi palce, fandili a pak se radovali s námi :)

Kontakt

CHS Smiling Every Day U Mlýna 141
Zdiby - Veltěž
okr. Praha - východ
777048042 daniel.veigner@centrum.cz